Jador a venit alt om dupa experienta Survivor Romania. "Faimosul" vorbeste deschis despre Georgiana, fata cu care a avut o relație și care i-a demonstrat că este diferita față de celelalte femei din viața lui.

„Este fata pe care o iubesc și o respect foarte mult, este femeia care merită să fie iubită și respectată. A avut norocul să mă cunoasca de la început.

l-a cunoscut pe Ionuț și nu pe Jador”, spune artistul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intre cei doi a existat de la inceput o legatura puternica.

„Îi trimitea mama ei mâncare și eu mancam din mâncarea ei că nu aveam bani de multe ori. Mi-a dat bani pentru că aveam părintii bolnavi și nu prea aveam bani în perioada aia, am mâncat din banii ei”, mărturisește Jador.

Jador: Am zis că o iubesc pe femeia aceea, nu am vorbit despre căsătorie

Chiar dacă mulți l-au văzut deja în față preotului, cu cununiile pe cap, Jador nu crede totusi că va face prea curând acest pas important din viata.

„Am zis că o iubesc pe fata respectivă dar nu am zis că o să mă căsătoresc. Pentru mine că să mă căsătoresc este foarte greu, nu am timp de căsătorie acum”, spune faimosul.

Dupa patru luni de mancat aproape numai cocos, Jador se va ospăta cu bucatele delicioase pregătite de mama sa.

Jador are acum o perioada minunata: melodiile sale sunt mereu in top, iar ultima colaborare muzicala este numarul 1 in trending cu peste 4 milioane 400 de mii de vizualizari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si