Jaful armat din farmacia din Suceava a fost filmat de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum individul cu o caciula alba pe cap, ameninta cu un cutit pe una din farmaciste. Colega ei ii sare in ajutor, dar este si ea in pericol. Sub amenintare, cele doua sunt nevoite sa-i da agresorului incasarile de pana atunci: 700 de lei.

In toata grozavia, una dintre farmaciste reuseste sa apese butonul de panica.

Barbatul a vrut sa fuga dar a fost oprit de cativa trecatori care au tinut usa din exterior. Dupa ce i-a amenintat si pe acestia, individul a fortat iesirea si a reusit sa se faca nevazut.

Citeste si: VIDEO| Jaf la o casă de pariuri din Timișoara, suspectul s-a făcut nevăzut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vestea ca un jaf armat s-a petrecut in centrul Sucevei a adus panica printre locuitori.

Imediat politistii au ajuns la fata locului. Criminaliștii au prelevat probe, în special de pe ușa de la intrare, pe care hoțul a lăsat mai multe urme.

Avand în vedere comportamentul atacatorului, politistii au transmis ca individul este periculos si au inceput cautarile lui.

Dupa doua ore, oamenii legii au retinut un suspect.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de talharie calificata si va fi dus astazi la mandat cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Citeste si: Autorul jafului de la casa de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu a fost prins


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si