Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Jaf ca în filme în România: Atac armat la amanet

O tentativă de jaf ca-n filme a pus în scenă un fost comandant de navă din Constanța. Individul, deghizat cu o perucă și amețit de alcool, a pândit-o pe angajata unei case de amanet și s-a năpustit peste ea înarmat cu un pistol cu bile.

A.M.S.,

jaf ca in filme

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Femeia s-a luptat cu atacatorul și a fost rănită. Noroc că mai mulți martori au avut curaj să-l pună la pământ pe bărbat până când au venit polițiștii. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    O tentativă de jaf ca-n filme a pus în scenă un fost comandant de navă din Constanța.

    Citeste si: VIDEO| Explozii în serie la bancomate. Cum acționează autorii jafurilor

    Tentativa de jaf a fost pusă în scenă aproape de stația de metrou Piața Iancului.

    Individul de 45 de ani- un fost comandat de navă din Constanța- a pândit-o ore bune pe casieriță și s-a năspustit peste biata femeie când aceasta se pregătea să închidă ușa casei de amanet. I-a pus arma la cap, povestesc martorii, dar ea nu s-a pierdut cu firea și s-a luptat cu atacatorul. Pistolul era unul cu bile- iar bărbatul nu a ezitat să apese pe trăgaci- rănind victima.

    Prin zonă trecea mai multă lume- iar câțiva bărbați martori la scene nu s-au temut să îl pună la pământ pe atacator. L-au ținut imobilizat până când au ajuns polițiștii care l-au încătușat și reţinut sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie calificată.

    jaf ca in filme

    Citeste si: VIDEO| Români implicați în jaful secolului. Cum s-au dat de gol

    Asupra lui a fost găsit și pistolul cu bile de cauciu. Polițiștii spun că e unul care poate fi cumpărat de pe internet și nu are nevoie de permis de port-armă. La audieri- bărbatul nu a putut explica ce l-a îndemnat să recurgă la un astfel de gest. Totuși, anchetatorii au aflat povestea lui de viață. E divorțat și are două fiice- ambele olimpice- și a fost obișnuit cu un trai pe picior mare.

    Citeste si: Top trei cei mai cunoscuți criminali români din toate timpurile

    A fost comandat pe vapor și câștiga un salariu de 10 mii de euro pe lună. Soarta- însă- l-a lovit brutal. Ar fi declarat la interogatoriu că s-a îndrăgostit de o tânără de culoare cu care are un copil... Apoi a divorțat și a rămas fără serviciu.... Acum, ar putea rămâne după gratii vreme îndelungată.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI