Jaf ca in filme la o sala de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Doi indivizi au fost surprinsi pe camerele de supraveghere cum o ameninta pe angajată si fug cu 7.000 de lei. Politistii de la investigatii criminale i-au prins la scurtă vreme in timp ce cheltuiau banii la jocurile de noroc.

Citeste si: VIDEO| JAF surprins pe camere la Brăila! Doi hoți au sustras 500.000 de lei din mașina unui om de afaceri!

Jaful a fost surprins pe camerele de supraveghere din incinta unei sali de jocuri aflata in cartierul clujean Marasesti. Totul s-a petrecut in noaptea de 17 aprilie, dupa ora 4.00 a diminetii.

Cum a avut loc jaful ca in filme

Imaginile ii arata pe barbati cum intra cu fetele acoperite. Cu un fular tras peste fata pana la ochi si sapca pe fata, individul cu hanorac verde o obliga pe angajata sa-i dea banii din casa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Celalat jefuitor, cu gluga trasa peste cap, se posteaza in fata tejghelei amenintator! Femeia, cuprinsa de frica, deschide casa iar barbatul in verde ia banii. In total 7000 de lei.

Citeste si: Jaf armat la un cazinou din Piteşti

Cei doi talhari, in varsta de 28, respectiv 38 de ani, au folosit un cutit si un pistol ca sa ameninte casiera si au disparut apoi fara urma.

Politistii i-au descoperit la scurta vreme. Erau intr-o alta sala de jocuri, de aceasta data in calitate de clienti.

Politistii de la Investigatii Criminale si luptatorii Serviciuui pentru Actiuni Speciale i-au ridicat si dus la audieri. Barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunerea de arestar epreventiva. Sunt acuzati de talharie calificata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si