Totul s-a petrecut în miezul zilei, într-o farmacie din sectorul 3 al Capitalei. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat mascat și cu mănuși intră în farmacie și, la un moment dat, merge hotărât spre casa de marcat, unde începe să cotrobăie. 

Este observat de o angajată a farmaciei, care nu intervine, după ce bărbatul o amenință cu un cuțit

În doar câteva secunde, hoțul se face nevăzut, după ce a sustras suma de 2.000 de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Scene șocante într-o benzinărie din România. Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul unui jaf

Autorul a fost identificat și reținut 

Polițiștii bucureșteni au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară. Autorul faptei este un bărbat de 28 de ani, care a fost reținut. În prezent, individul se află în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si: A furat bijuterii de 10.000 de lei, dar a plecat cu autostopul de la locul faptei. Ce a urmat

„La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 17.00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 10 Poliţie au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către o femeie, angajată a unei farmacii din sectorul 3, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce purta mască de protecţie şi şapcă, a ameninţat-o cu un obiect tăietor-înţepător, după care a luat banii din casa de marcat şi a fugit”

, potrivit comunicatului transmis de Poliţia Capitalei.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu bărbatul în stare de reţinere”, se mai precizează în comunicat. 

 

Imaginile surprinse de camere de supraveghere din farmacie

 

Momentul în care bărbatul a fost reținut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si