Un individ mascat a dat o spargere de patru mii de lei la o sală de păcănele, în Iași. Casierița a luptat parte în parte cu tânărul de 19 ani, însă acesta a folosit spray lacrimogen și a reușit să o pună la pământ. Polițiștii care au plecat pe urmele lui au folosit focuri de armă ca să-l oprească, a transmis Cristian Sabbagh.

Jaf la sala de păcănele

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum individul, care poartă o cagulă pe față, merge direct la casieria din sala de jocuri. La un moment dat, scoate sprayul lacrimogen și pulverizeză către angajată. Femeia nu se sperie, ba chiar se luptă cu el și reușește să-l îndepărteze de lângă casa cu bani. Atacatorul continuă însă să dea cu spray și reușește să o trântească la pământ. Apoi, individul de 19 ani fuge cu cei 4000 de lei din casierie.

Alertați de angajată, polițiștii și jandarmii au pornit pe urmele jefuitorului și l-au fugărit minute bune pe străzi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Individul este recidivist și este cunoscut pentru jafurile ridicole pe care le da. La unul dintre ele, de exemplu, a furat 10 lei. Acum, a fost arestat din nou preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: VIDEO- Harul i-a jucat feste așa zisei clarvăzătoare. Hoții i-au furat din casă cele mai valoroase bunuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si