E straniu cum camerele de supravheghere care împânzesc imobilul erau oprite și nu au surprins nimic. La fel s-a întâmplat în urmă cu doi ani când însuși senatorul era protagonistul unui jaf. Autorii nu au fost nici acum prinși. Hoții au dat spargerea acum două zile când fiul senatorului PSD Niculae Bădălău era plecat. S-a întors joi seară și, când și-a văzut locuința răvășită, spune că a încremenit și a sunat imediat la 112.

Prădătorii ar fi plecat cu obiecte extrem de scumpe și cu teancuri întregi de bani!

Citeste si: VIDEO| Hoți surprinși la furat. Imaginile sunt incredibile

Nu orice om însă are în casă economii de 30 de mii de euro. Atât se pare că era în sefiul spart de hoți. Pe lângă acești bani, indivizii au pus mâna pe ceasuri în valoare de 50 de mii de euro!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Casa impunătoare a lui Gabi Bădălău e situată pe o stradă retrasă din Bolintin Vale, județul Giurgiu, la circa 1 km distanță de cea a tatălui său, acolo unde hoții au pătruns în noiembrie 2018. Atunci, senatorului i-au fost furați bani, dar și un pistol.

Și acest imobil e păzit ca o fortăreață de camere de supraveghere montate atât pe pereți, cât și pe gard sau pe stâlpii din stradă. Există și sisteme de alarmă care, însă, nu au averizat pe nimeni.

Citeste si: VIDEO| O femeie de 79 de ani se luptă de la egal la egal cu un hoț. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere

Mai multe decât atât, curtea casei lui Bădălău jr. e plină de câini. E straniu cum nimeni nu a sesizat că cineva străin a pus piciorul pe aici!

Momentan, polițiștii din Giurgiu nu au niciun suspect în acest caz. De altfel, nici hoții care l-au prădat pe senatorul Niculae Bădălău nu au fost prinși. De aproape doi ani, sunt căutați.

Citeste si: Românul care a provocat accidentul din Italia a rupt tăcerea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si