„Doi indivizi sunt căutați de polițiștii din Botoșani, după ce un bătrân a fost bătut, jefuit și apoi ucis în propria casă. Se pare că agresorii l-au amenințat cu moartea în urmă cu câteva săptămâni, iar acum și-au pus planul în aplicare. Colega mea, Teodora Argint, ne spune care ar fi fost motivul. Bună seara, Teodora”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Bătrân jefuit și ucis de doi indivizi

„Bun găsit!
Polițiștii iau în calcul răzbunarea, ca motiv principal al crimei. Și asta pentru că, în urmă cu o lună, cei doi tâlhari au mai dat buzna în casa pensionarului de 85 de ani și a soției sale bolnave și le-au furat 7.000 de lei din locuință. Atunci, bătrânul a fost tăiat la mână, bătut și amenințat cu moartea dacă va spune Poliției că a fost jefuit. De teama hoților, pensionarul nu a spus nimic și a mințit că singur s-a rănit. Numai că fiica lui l-a dus la spital și acolo s-a aflat totul. Polițiștii din Botoșani i-au căutat săptămâni bune pe făptași, dar în zadar. Acum, însă, se pare că cei doi tâlhari ar fi revenit în casa bătrânului și l-ar fi ucis, fără să stea pe gânduri. Și soția lui a fost lovită, dar rănile nu-i pun în pericol viața.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a transmis Teodora Argint, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Ce s-a aflat despre bărbatul care a încercat să se sinucidă pe Aeroportul Otopeni! De ce a recurs, de fapt, la acest gest

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si