Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Jaful secolului în Barcelona, comis de români

Mai multi români sunt acuzaţi că au comis jaful secolului la Barcelona. Hoții au furat un diamant în valoare de 15 milioane de euro. Escrocii au fugit în Franța, însă nu s-au putut bucura foarte mult de pradă.

Mircea Pop,

Jaful secolului în Barcelona, comis de români

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Banda de hoți, formată din trei femei și șase bărbați, de naționalitate sărbă și română, a avut un plan bine pus la punct pentru a fura unul dintre cele mai scumpe diamante care există acum pe piaţă.

Câţiva dintre membrii grupării au mers în magazinul care avea scoasă piatra la vânzare. Au pretins acolo că sunt evaluatori de diamante şi ar avea nevoie de certificatul de autenticitate.

Camerele de supraveghere au surprins scena

Pana cand s-a întors vânzătorul cu acel document, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cum două femei pleacă nestingherite din clădire cu tot cu diamantul estimat la 15 milioane de euro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Jaf la drumul mare în Dâmbovița: Mai mulți indivizi au blocat o mașină pe un drum forestier

Presa spaniolă consideră că furtul acestui diamant este jaful secolului în peninsulă şi... menţionează că nu este prima lovitură de asemenea proportii dată de gruparea din care fac parte si romani. Prin aceeași metodă, hoții au reușit să fure şi în noiembrie anul trecut un diamant de 4,5 milioane de euro, dintr-un hotel din Franța.

Până şi anchetatorii sunt uimiti de tehnicile folosite de români.

”Este un spectacol de magie”

”Este un spectacol de magie. Ai în față oameni care sunt capabili să fure fără știrea ta în timp ce privești, așa cum ar face un vrăjitor. Și hop, cutia dispare, cortina se închide”, spune Régis Millet, șeful poliției judiciare din Besançon.

Citeste si: A murit cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA

Hoții au fost prinși de polițiștii francezi și se află în arest, sub acuzația de jaf organizat și fraude. Diamantele, în schimb, nu au mai fost găsite

Citeste si: VIDEO- Tupeu fantastic de hoț lângă sediul Poliției Române

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI