Un jandarm aflat în timpul programului de lucru a fost surprins în timp ce se săruta cu o minoră, pe o bancă din Gara Baia Mare. Cel care i-a prins în flagrant este fostul iubit al fetei, supărat că ar fi fost părăsit. La nivelul Jandarmeriei a fost deschisă o anchetă internă, a transmis Cristian Sabbagh.

Jandarm prins în flagrant, cu o minoră

Să vedem și numele de pe uniformă, domnule polițist! Prezentați-vă frumos!

Acestea sunt imaginile flagrantului de la care a pornit întreg scandalul. Cel care a surprins scenele romantice este fostul iubit al fetei, dezamăgit în dragoste după ce ar fi fost părăsit. Tânărul ar fi aflat că fosta iubită se întâlnește cu un jandarm în vârstă de 24 de ani, așa că i-a pândit și a făcut totul public pe rețelele de socializare.

Citește și: 2 morți și 2 răniți într-un grav accident rutier, la 1 km de frontiera Cenad

Pe tânăra minoră am găsit-o aseară, în gară la Baia Mare, pe o bancă, cu un jandarm în timp ce se sărutau și țineau în brațe! Eu tot am primit amenințări de la maică-sa că mă dă la poliție, că noaptea își pierde nopțile cu mine.

Am vrut să îi demonstrez mamei ei că nu cu mine își pierde nopțile!, a spus fostul iubit al minorei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara- wowbiz.ro

Scenele au ajuns și la conducerea jandarmeriei. Pentru că era în timpul programului, îmbrăcat în uniformă, jandarmul este acum vizat de o anchetă internă.

Oamenii din oraș au fost șocați când au văzut imaginile. Atât din cauza ocupației pe care jandarmul o avea în timp ce trebuia să vegheze de siguranța cetățenilor, cât și din cauza diferenței de vârstă dintre el și iubită.

În scandal s-a implicat și mama tinerei, care ar fi știut de iubitul mai în vârstă. Femeia susține că a fost de acord cu relația, pentru că fostul iubit, care era tot major, ar fi fost agresiv cu fiica ei.

Citește și: VIDEO Își pun viața în pericol pentru adrenalină. Oamenii caută urșii în sălbăticie cu ghizi care doresc doar bani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si