11 persoane au fost oprite azi noapte la intrarea la festivalul ce se desfășoară în acest weekend în Mamaia, după ce ar fi încercat sa pătrundă cu diferite cantități de droguri. Câteva ore mai târziu, de dimineață, jandarmii au reținut alte patru persoane care aveau asupra lor țigări artizanele, suspecte că ar conține substanțe psihoactive.

Cu substanțe psihoactive la festival

Am văzut doar că a fost scos un băiat aseară afară de cei de la pază și luat de jandarmi.

Îi era rău? Era într-o stare?

Nu, era recalcitrant. 

Tinerii s-au ales cu dosare penale. Evenimentul va fi monitorizat cu ajutorul echipajelor mixte, formate din jandarmi și agenți de paza.

Prin monitorizarea controlului care se face la intrarea in festival, s-a înregistrat un număr de 15 persoane, care aveau asupra lor substanțe interzise pentru consum propriu la intrarea în festival, atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, a declarat un locotenent.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Fiind un festival nocturn unde se consumă alcool, accesul minorilor este strict interzis. Aceștia nu au voie sa participe nici cu acord parental și nici cu însoțitor.

Festivalul reunește peste 2000 de participanți pe zi, dintre care 25% sunt turiști din afara țării, a declarat Alexa Gomboș, PR festival.

În ultima lună, polițiștii din întreaga țară au întocmit zeci de dosare pentru persoanele aflate sub influența substanțelor psihoactive. Doar în ultimele 24 de ore, polțiștii rutieri au reținut 588 de permise de conducere, 20 dintre ele pentru consum de droguri, iar în urmă cu o săptămâna, 120 de șoferi au fost prinși drogași la volan. 

Citește și: VIDEO- Miruna Pascu contestă arestul preventiv. Mama lui Vlad Pascu a luat legătura cu prietenii fiului său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si