Individul, în vârstă de 40 de ani- deloc străin de problemele cu legea, a știut exact cum să dea lovitura fără să lase prea multe probe. Femeile erau prada lui!
Surse din anchetă spun că şi-a pândit victimele timp de 3 zile.

Violatorul a atacat și jefuit victimele

A stat la o terasă din sectorul 6 de unde a urmărit atent obiceiurile celor peste care avea să intre în casă şi să le atace fără vreo urmă de remuşcare.

Era atent, în special, la ferestrele lăsate deschise.
"Acum, să ştii că nu-l mai las nici eu deschis. Ce vremuri trăim, mamă. Doamne fereşte!", se crucesc vecinii.

Citeste si: VIDEO- Minoră abuzată, timp de un an de zile, de un proxenet din Capitală

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La primul atac dat în capitală, individul a pus ochii pe un apartament de la etajul 1, după ce observase că fereastra era mai mereu deschisă și acolo locuia o fată singură.
A decis rapid să acționeze. În miez de noapte, a escaladat până la geam, ca un adevărat profesionist în căţărări, și a intrat în locuință. Acolo a găsit o tânără singură pe care a amenințat-o cu un cuțit şi a violat-o.

Violator și jefuitor în Capitală. Vecini: O victimă plângea

"Au stat o zi întreagă aici criminaliştii, de la 4 dimineaţa, vreo 20 de poliţişti, mulţi, foarte mulţi au fost. Dar ce era aici, nu puteai să mergi, încercuit tot, nu mai cobora nimeni din scară, băiatul vecinei era singur şi nici n-a mai ieşit din casă, când dau aşa, era o doamnă, plângea şi spunea eu nu mai pot, sunt disperată", spun vecinele.


După ce și-a satisfăcut dorințele macabre, individul nu a vrut să plece cu mâinile goale și a luat toți banii din casă- 600 de lei.

Citeste si: VIDEO- "Guru" acuzat de violuri, cercetat în libertate

"Și de parcă nu i-ar fi fost de ajuns, bărbatul a ales o nouă victimă- la doar două nopți distanță a intrat în apartamentul unei pensionare care locuia la parter și avea geamul deschis, astfel că nu i-a fost deloc greu să ajungă în casă de unde a plecat cu verigheta femeii și o pereche de cercei", relatează Claudia Costanidiș, reporter Kanal D.

Victimele în șoc au încercat să-l descrie pe violatoru care le-a și jefuit

În stare de șoc, victimele au încercat să îl descrie pe individ cât de bine au putut, însă modul lui de operare era unul bine pus la punct- la ambele lovituri a mers cu capul acoperit, mască chirurgicală pe față și mănuși.

Citeste si: VIDEO- Violator în serie, vânător prin aplicație

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Având în vedere circumstanțele, din cercetările făcute de SIC, s-a făcut presupunerea rezonabilă că este același bărbat", spune Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.
Trecutul acestui individ e presărat de condamnări tot pentru furt, însă în străinătate. Franța, Spania, Olanda și Germania sunt țările în care a dat atacuri peste atacuri și chiar a fost condamnat de 5 ori.
Bărbatul a fost arestat preventiv, pe numele lui fiind acum 2 infracțiuni de tâlhărie calificată și viol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si