Militarii, aflati in misiune in Afganistan s-au distrat in timp ce trageau cu pistoalele intr-un afis ce il infatisa pe presedintele partidului laburist. Politicianul s-a declarat socat.

Citeste si: Povestea dramatică a celei mai slabe femei din lume. La 39 de ani cântărea numai 25 de kilograme

Imaginile cu soldatii britanici care trag cu munitie de razboi in Jeremy Corbyn au facut inconjurul lumii.

Politicianul este un vechi contestatar al campaniilor militare britanice peste hotare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Sunt socat, evident, ca aceste lucruri chiar s-au intamplat. Sper ca ministrul apararii sa faca o ancheta si sa afle ce s-a intamplat si cine a facut asa ceva.", spune el.

Comandantul brigazii din care fac parte soldatii spune ca armata trebuie sa ramana in afara jocurilor politice.

Citeste si: S-a dat startul pregătirilor pentru Paște în Marginimea Sibiului. Uite cu ce bunătățuri te întâmpină gazdele de aici.

"Aceste imagini arata un comportament total inacceptabil si o serioasa eroare de judecata care sunt mult sub conduita pe care o asteptam de la soldatii din brigada noastra.", mai spune el.

Inainte de referendumul pentru Brexit, Corbyn s-a declarat in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana. Dupa vot, insa, lucrurile s-au schimbat. Totusi, sunt doi ani de cand politicienii britanici nu se pot pune de acord asupra brexitului, iar Corbyn are un rol important in aceasta problema, ca lider al opozitiei.

Citeste si: Madalina Ghenea, apariție de vis alături de noul iubit! Unde au fost surprinși cei doi?

El a mai fost tinta unui atac intr-o moschee din Londra la inceputul lunii trecute. Politicianul a fost lovit in cap cu un ou de un sustinator al Brexitului, care i-a cerut sa tina cont de votul poporului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si