Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții

Johnny Depp a câştigat procesul de defăimare intentat fostei sale soții, Amber Heard. După şase săptămâni de acuzații din ambele părți, dar și lacrimi teatrale în fața instanței, cei șapte jurați au dat verdictul: Amber Heard i-a afectat imaginea publică actorului și trebuie să-i plătească despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Andreea Albu,

VIDEO - Jhonny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei șapte jurați, cinci bărbaţi şi două femei, i-au dat dreptate lui Johnny Depp, în controversatul proces de calomnie intentat fostei soții, Amber Heard. După șase săptămâni de mărturii în fața instanței, juriul a decis că Heard a inventat acuzațiile potrivit cărora a fost abuzată de Depp, înainte și în timpul căsniciei.

Va primi despăgubiri de 15 milioane de dolari

Conform juriului, Amber Heard a acționat "cu răutate" împotriva fostului partener de viață.

Johnny Depp urmează să primească despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari.

Citeste si: Sorin de la "Casa Iubirii" face furori printre fete. S-a dezbrăcat la bustul gol în bucătărie

Johnny Depp nu a fost prezent în sala de judecată, însă, la scurt timp după anunțarea verdictului, actorul de 58 de ani a avut o primă reacție pe rețelele de socializare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"După șase ani, juriul mi-a dat viața înapoi. Mă simt cu adevărat umilit. Sper ca încercarea mea de a spune adevărul să îi ajute și pe alții, bărbați sau femei care au fost în situația mea și ei să nu renunțe niciodată”, a spus Johnny Depp.

Jhonny Depp și-a dat fosta soție în judecată pentru defăimare

Imediat ce verdicul a fost făcut public, fanii adunați în fața tribunalului din Virginia au strigat numele lui Johnny Depp.



După aflarea verdictului, Amber Heard nu a avut puterea să facă vreo declarație în fața presei. Actrița a postat un mesaj pe contul său de Twitter. 

Citeste si: Mesaje creştine de Înălţarea Domnului 2022: HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT

"Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ",

a scris actriţă pe pagina sa de socializare.

Totuși, jurații au stabilit că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de fostul soț, ci de avocatul actorului. Astfel, Heard va 2 milioane dolari.

Citeste si: Un moldovean şi o româncă, jaf armat în Italia. Victima câştigase premiul cel mare la loto

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta sa soție pentru defăimare și i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari. Totul a pornit de la un articol publicat de Washington Post în care Amber Heard îl descria pe Depp, citez, drept o persoană violentă.

Citeste si: Top Gun: Maverick: Încasări record! Tom Cruise interpretează încă o dată rolul faimosului pilotul

La rândul ei, actrița l-a dat în judecată pe Depp și a cerut 100 de milioane de dolari. Cei doi au jucat la tribunal rolul vieții lor. Heard a izbucnit în plâns de mai multe ori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI