Momentul în care pare că Jill Biden îl sărută pe mult pe soțul Kamalei Harris, Douglas Emhoff, s-a produs în SUA înainte să înceapă discursul despre starea națiunii. 

Imaginile au fost publicate de un jurnalist pe Twitter

Soția președintelui american în vârstă de 71 de ani a intrat în sala Congresului în aplauzele mulțimii. Ea s-a dus la locul rezervat, lângă soțul vicepreședintei Kamala Harris, cei doi și-au dat mâna, au zâmbit și s-au aplecat unul spre celălalt pentru un salut cordial.

Citește și: Un nou cutremur în Turcia: seismul a avut magnitudinea de 4,6

Momentul a fost difuzat în transmisia în direct și a devenit viral pe internet după ce un jurnalist l-a distribuit pe Twitter. „Jill Biden tocmai l-a sărutat pe soțul Kamalei pe buze?!", a scris jurnalistul în dreptul imaginilor.

Experiment culinar făcut de un bărbat din SUA

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Statele Unite ale Americii a mâncat, timp de 40 de zile, doar pui rotisați. Bărbatul a fost șocat de rezultat. Este vorba de Alexander Tominsky care a vrut să experimenteze pe pielea sa cum este să mânânci doar pui la rotisor. 

Citește și: O femeie a murit după ce a mâncat mai multe țigări. Victima avea 64 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Din spusele acestuia, rezultatul nu a fost cel sperat, ba din contră, după primele zile a resimțit dureri de stomac și nici nu se putea odihni așa cum trebuie.

Citește și: Joe Biden i-ar fi promis 20% din teritoriul Ucrainei lui Vladimir Putin pentru a pune capăt războiului

„A fost interesant să vezi cum ceva care a fost, inițial, plăcut te-ar putea face să îl detești. Au fost momente în care m-am întrebat dacă nu, cumva, o iau razna!”, a spus acesta pentru The Guardian.

Citește și: Caz de nedescris în SUA: O pacientă trimisă la casa mortuară a fost găsită vie în sacul cu fermoar închis: „Se chinuia să respire”

Pe lângă durerile de stomac, bărbatul a resimțit arsuri, dar și o stare acută de oboseală. Cu toate acestea, Alexander a reușit să slăbească șapte kilograme și a devenit o mică celebritate în mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si