Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Jill Biden l-ar fi sărutat din greșeală pe buze pe soțul Kamalei Harris. Vezi momentul

Soția președintelui Statelor Unite este protagonista unei secvențe devenite virale pe internet. Înainte de discursul lui Joe Biden privind starea națiunii, prima doamnă a părut că îl sărută pe buze pe soțul vicepreședintei americane, Kamala Harris.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momentul în care pare că Jill Biden îl sărută pe mult pe soțul Kamalei Harris, Douglas Emhoff, s-a produs în SUA înainte să înceapă discursul despre starea națiunii. 

Imaginile au fost publicate de un jurnalist pe Twitter

Soția președintelui american în vârstă de 71 de ani a intrat în sala Congresului în aplauzele mulțimii. Ea s-a dus la locul rezervat, lângă soțul vicepreședintei Kamala Harris, cei doi și-au dat mâna, au zâmbit și s-au aplecat unul spre celălalt pentru un salut cordial.

Citește și: Un nou cutremur în Turcia: seismul a avut magnitudinea de 4,6

Momentul a fost difuzat în transmisia în direct și a devenit viral pe internet după ce un jurnalist l-a distribuit pe Twitter. „Jill

Biden tocmai l-a sărutat pe soțul Kamalei pe buze?!", a scris jurnalistul în dreptul imaginilor.

Experiment culinar făcut de un bărbat din SUA

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Statele Unite ale Americii a mâncat, timp de 40 de zile, doar pui rotisați. Bărbatul a fost șocat de rezultat. Este vorba de Alexander Tominsky care a vrut să experimenteze pe pielea sa cum este să mânânci doar pui la rotisor. 

Citește și: O femeie a murit după ce a mâncat mai multe țigări. Victima avea 64 de ani

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber- kanald.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Din spusele acestuia, rezultatul nu a fost cel sperat, ba din contră, după primele zile a resimțit dureri de stomac și nici nu se putea odihni așa cum trebuie.

Citește și: Joe Biden i-ar fi promis 20% din teritoriul Ucrainei lui Vladimir Putin pentru a pune capăt războiului

„A fost interesant să vezi cum ceva care a fost, inițial, plăcut te-ar putea face să îl detești.

Au fost momente în care m-am întrebat dacă nu, cumva, o iau razna!”, a spus acesta pentru The Guardian.

Citește și: Caz de nedescris în SUA: O pacientă trimisă la casa mortuară a fost găsită vie în sacul cu fermoar închis: „Se chinuia să respire”

Pe lângă durerile de stomac, bărbatul a resimțit arsuri, dar și o stare acută de oboseală. Cu toate acestea, Alexander a reușit să slăbească șapte kilograme și a devenit o mică celebritate în mediul online.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI