Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Judecata lui Gheboasă - a recunoscut totul

Gheboasa a recunoscut în fața judecătorilor că s-a drogat, dar neagă că ar fi implicat în traficul de stupefiante. Ar putea scăpa astfel cu o pedeapsă blândă, amendă și muncă în folosul comunității.

Redactia Stirile Kanal D,

VIDEO Judecata lui Gheboasă - a recunoscut totul


DISTRIBUIE
acest articol

Gheboasă a fost prins în flagrant de polițiști la începutul anului în timp ce cumpăra canabis de la un traficant.

Zâmbitor și arogant deopotrivă, Gabriel Gavriș, cunoscut în lumea trapperilor drept Gheboasă, a venit la Tribunalul București însoțit de doi avocați care încearcă să îl scape cât mai ieftin în procesul în care este judecat pentru deținere de droguri în vederea consumului.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul asasinatului cu bombă de la Arad. Anchetatorii fac percheziții la domiciliul fiicei milionarului ucis- antena3.ro

Tânărul de 23 de ani ar fi recunoscut acuzațiile formulate de procurorii DIICOT. Concret, la sfârșitul lunii februarie a fost prins cu canabis asupra lui la câteva secunde după ce procurase drogurile de la un traficant.

Tranzacția s ar fi făcut într-o mașină pe stradă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI