Buna seara, Cristian!

Ar fi vorba despre Gabriela Cristina Mazilu, judecător la Tribunalul Bucureşti şi fost judecător la Judecătoria Sector 4. În cazul acesteia, agentia Națională de Integritate a constatat o diferenţă între veniturile lunare și averea dobândită. Mai exact, 6 milioane de euro au fost găsiți și pe care judecătoarea nu a putut să îi justifice, susține ANI.

Numele magistratulului a mai apărut în trecut într-un dosar ce viza infracțiuni de fraude bancare și în care Mazilu avea calitatea de suspect.

Ulterior, dosarul a fost clasat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Cine este judecătoarea Ana Maria Chirilă, reținută într-un dosar privind protejarea activităților unor traficanți de droguri

În același caz s-a regasit și numele omului de afaceri Remus Truică. O altă persoană vizată de Agenția Națională de Integritate este un fost angajat al poliției Capitalei. În ambele cazuri, autoritățile vor face verificări pentru a vedea în ce mod au fost realizate veniturile pe care cei doi nu le pot justifica.

Pe de altă parte, Procurorii Parchetului General efectuează percheziţii la locuinţa unei judecătoare de la Tribunalul Suceava. Aceasta este suspectată că ar avea legături cu traficanții de droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si