Salbaticiunile patrund in gospodaria oamenilor si nu se mai sperie de zgomote. Zeci de animale le-au cazut pana acum prada! In acelasi timp, inconstienta unora pare sa nu aiba limite. Mai multi barbati din Arges au intrat in barlogul unei ursoaice si au filmat puii nou nascuti.

Puii de urs din imagine au venit pe lume doar de cateva zile. Plang dupa mama lor si incearca sa supravietuiasca.

Dar cativa localnici dintr-o comuna din judetul Arges nu se gandesc la pericol. Ursoaica ar putea sa apara in orice moment. Insa oamenii filmeaza si se amuza!

Oamenii s-au chinuit minute in sir sa alunge ursul inapoi in padure. Tot mai multi gospodari spun ca au primit vizite ale salbaticiunilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Edilii celor doua comune sustin ca nu mai putin de zece ursi s-au mutat in padurile din jur. Specialistii asociatiei de vanatoare cred insa ca doar cinci salbaticiuni traiesc in zona. Chiar si asa, autoritatile par neputincioase. Edilii au facut noi adrese catre Prefectura Arges si spera sa obtina obtina aviz pentru impuscarea sau relocarea ursilor care fac tot mai multe pagube.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si