Julia Chelaru vrea să se reinventeze! Artista urmează să lanseze piese noi de petrecere în această vară, iar de curând a fost plecată într-un turneu în Europa alături de artiști mari, precum Adrian Minune. Astăzi, se află în platou alături de noi pentru a ne povesti despre planurile ei. Bună ziua și bine ai venit!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Julia Chelaru vrea să se reinventeze

- Cum a fost în turneul din Europa? Unde ai cântat? Cu cine ai cântat?

A fost super. Noi avem această pasiune a turneelor în afară, cu Axinte de la Vacanța Mare, care se ocupă de organizare și datorită acestor turnee, uite, ne și împrietenim cu oameni dragi, cu oameni pe care toată lumea îi cunoaște și iubește și chiar m-am simțit bine alături de Adi Minune, acum ultimul turneu a fost... Am îmbinat utilul cu plăcutul, chiar ne-am și distrat, a declarat Julia Chelaru.

- Unde te-ai simțit cel mai bine?

Cel mai bine hai să spunem în Germania, dar a fost frumos și în Spania și în Italia, la rumânașii noștri dragi, iubesc turneele în afară, de ce, pentru că e un vibe aparte, e ceva ce nu găsești în România, dar ce să spun, e și ideea asta de a pleca, de a merge cu cu artiști pe care tu îi știi de la televizor, dar până nu-i vezi așa, în altă parte, în

deplasare, nu ai de unde să-ți dai seama cum sunt și ca oameni și mie îmi face tare plăcere, că eu iubesc tare mult oamenii și îmi place să cunosc, să fac prietenii noi în afară, a declarat Julia Chelaru.

- Cum ați fost primiți?

Foarte bine, foarte bine. Au fost în jur de șase sute la cinci sute până la o mie de persoane, crede-mă că au fost spectacole wow, într-adevăr wow, a venit lumea pentru că este un afiș, am considerat că e un afiș complex, nu este doar un singur stil

de muzică, se cântă și populară, se cântă, venim și cu umor cu Axinte, eu cânt de toate. Mai nou, nu că m-am reprofilat, dar așa este bine unui artist, să cânte de toate și adevărul că mi se și potrivește așa îmi spune toată lumea, că eu sunt pe vibe pozitivă și cânt de toate, într-adevăr îmi place, îmi place muzica asta de petrecere și cred că o să mă reprofilez să mă vadă și oamenii așa, până acuma n-am făcut acest pas, dar dacă toată lumea spune că vine mănușă acest stil, de ce să nu fac și eu și este în lucru acum o piesă foarte drăguță, am primit așa un mic mode la soțul Minodorei, cum toată lumea îl știe, scoate hituri pe bandă rulantă și am spus Liviu, te rog frumos, fă0mi și mie niște hituri că prea frumos scrii, așa că piesa, următorul clip, sper să vin și la voi, o să vină cu un stil diferit, cum spuneam, așa cum cred eu că mi se potrivește mai bine, a declarat Julia Chelaru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Cum te menții așa bine? Care este secretul?

Acum am intrat și eu pe sport merg și la bazin, adevărul că la noi este mai greu să ținem pasul și să avem o continuitate, de ce, pentru că suntem plecați pe weekend-uri poți să te apuci acolo să faci sport sau trebuie să te concentrezi pe altfel de lucruri, pe socializare, se mai și mănâncă, se mai... asta este situația, dar mi-am propus că până în vară mă fac brici, am început să merg și la sală, deci sunt pe drumul cel bun ca să spun așa, următoarea lună mă vedeți și mai bine, a declarat Julia Chelaru.

- Profesional îți merge bine, dar pe plan personal?

Ce să spun, nu vreau să mai dau așa, din casă, de ce, pentru că am dat din casă în momentul în care am avut o căsătorie, o relație de optsprezece ani, acolo, da, hai să spunem, am mai avut o relație, iar am vorbit prea mult și când vorbești mult vorbești și prost și nu trebuie, de ce, trebuie să ții acum, a glumit, dar trebuie să ții cam pentru tine, de ce, pentru că nu-i interesează pe nimeni, dacă mă întrebi pe mine, adică nu-ți aduce ție, personal, ca lumea să știe, un beneficiu concret, de ce, un soi de popularitate poate că da, dar mie, pe muzică și pe ceea ce mă concentrez eu să fac, nu-mi aduce, dar ce pot să vă spun este că sunt bine, mă simt iubită, iubesc și asta e tot ce contează, asta trebuie să știe lumea, a declarat Julia Chelaru.

- Și totuși eu sunt curioasă. Dacă ar fi să te căsătorești din nou, cum ar arăta rochia de mireasă?

Dacă prima dată mi-a făcut-o prietena mea, Rita Mureșan și într-adevăr a fost wow și toată lumea a discutat despre acea rochie superbă, acum cred că mi-aș dori o rochie așa mai flu, flu, dar în același timp și de prințesă. Mai nou, nu știu, mă văd vreo regină, vreo prințesă ceva, că mi-aș pune și o diademă ceva de gen, am început așa să mă duc pe linia asta știi, tot ce sclipește, bling bling, ca dovadă, dar într-adevăr m-aș vedea și așa, dar și puțin pe relax, adică aș vedea nunta mea, de exemplu, aș vedea undeva la malul mării, undeva așa mai romantic să spun, dar în același timp și pe distracție și pe voie bună că asta mă caracterizează, cum spuneam, a declarat Julia Chelaru.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

- Vacanțe în viitor, unde vei merge?

O să îmbin utilul cu plăcutul acum, în Bulgaria, la un hotel foarte, să spun așa, cunoscut, cel mai cunoscut hotel din Bulgaria, cinci stele plus, unde voi și cânta acolo și voi îmbina utilul cu plăcutul, pentru că o să mai stau câteva zile, poate e loc și de un bronz, ceva, nu se știe, depinde cum va fi vremea și cum spuneam, eu consider vacanță și când mergem la cântări, pentru că, cum spuneam, ieși, distracție și mai și vizităm. Eu îmi doresc să merg în Dubai anul ăsta, îmi doresc, n-am fost și trebuie să trebuie să văd cum ajung, îmi iau iubitul, o prietenă, văd ce fac, trebuie să ajung și eu în Dubai ca tot omul, ca tot românul, a declarat Julia Chelaru.

Citește și: VIDEO. "La mine să nu te întorci, că nu e loc!". Răsturnare de situație după ce Robi a chemat-o pe Julia în camera roșie. Ce vrea să facă acum concurentul, după ce s-a despărțit de Virginia?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si