Recunoscută pentru apa de smarald și plajele nisipoase, stațiunea zeiței Afrodita din Grecia este locul în care vedete și turiști obișnuiți descoperă beneficiile izvoarelor termale și sulfuroase.

Kamena Vourla, rai grecesc pentru turiști

Apele izvorăsc din munții cKnimis și au diferite grade de radioactivitate. Izvoare radioactive cu hidrogen sulfurat și cu proprietăți cosmetice. Pe tot parcursul anului, temperatura acestor ape rămâne între 35 și 36 de grade Celsius, fiind recomandate pentru diferite afecțiuni ginecologice, ale pielii și rinichilor dar și pentru reumatism.

Kamena Vourla este locul ideal pentru tineri dar și pentru familiile cu copii deoarece majoritatea hotelurilor sunt pe plajă.

Citește și: VIDEO- Turiști de toamnă la mare. Prețuri mici pe litoralul românesc

Gazdele îi răsfață pe turiști cu preparate autentic grecești, de la vestita musaca și până la celebrele rețete cu fructe de mare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Între o sesiune de bronz și o degustare de delicatese vizitatorii se pot bucura de sesiuni de masaj grecesc realizat de Vangelis, unul dintre cei mai apreciați terapeuți ai vedetelor internaționale. Fiecare colț îmbie la distracție și relaxare.

Kamena Vourla este amplasată în golful Maliakos, la 170 de kilometri Nord de Atena. Prețurile unei nopți de cazare variază între 50 și 100 de euro, în funcție de hotel și de serviciile alese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si