Kanal D implineste astazi  14 ani pe piata media din Romania. Sărbătorim o calatorie impresionanta, de-a lungul careia am oferit milioanelor de telespectatori un spectacol al televiziunii la superlativ.

Familia Kanal D sărbătorește împreună

„Kanal D ne-a oferit cea mai frumoasa oportunitate, sansa si viata la care puteam visa vreodata. In concluzie nu pot sa spun decat La multi ani Kanal D”, spune Raluca Bădulescu.

Kanal D pentru mine dupa cum vedeti a insemnat dintotdeauna femei frumoase. 14 ani frumosi, la multi ani!”, spune Cătălin Botezatu.

„Uite ca deja facem 14 ani de zile de cand suntem impreuna si de cand facem atat de multe si frumoase lucruri pentru voi”, a spus la rândul ei Ilinca Vandici.

„Cred ca facem cumva istorie. Toate fetele astea au crescut prin noi, noi am crescut prin ele, eu am crescut cu voi”, a declarat Maurice Munteanu.

„La multi ani, Kanal D. 14 ani, au zburat! Nici nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul!”, spune Ernest Takacs.

„Pentru mine e ca un fel de copil al meu”, consideră și Cosmin Cernat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

„Ce imi amintesc este ca e o poveste de succes, ca de fapt povestea Kanal D e povestea mea”, spune Mihai Ghiță.

„Ma bucur ca am ajuns sa aduc extrem de multe zambete, multor oameni si totodata am zambit si eu alaturi de ei”, a declarat Andreea Mantea.

„Kanal D pentru mine e mai mult decat un loc de munca, e un stil de viata deja”, spune George Mihai.

„Din prima clipa in care am pasit in redactia stirilor Kanal D tu m-ai invatat sa devin un profesionist”, spune Ilinca Obădescu.

„Pentru ca aici mi-a fost bine, pentru ca aici am fost apreciata, am fost iubita. M-am simtit bine in pielea mea”, spune Simona Pătruleasa.

„Sunt deja astazi considerata Denise de la Kanal D, Denise de la 40 de intrebari. La multi ani, Kanal D!”, spune și Denise Rifai.

„Rasul meu m-a facut celebra, daca pot sa spun asa”, spune Ana Maria Barnoschi.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

„Nu-mi mai aduc aminte cum era inainte de venirea ta. Pai cum? Trist ca d-aia acum totul este frumos, atmosfera, energie placuta. Asa ca, la multi ani Kanal D!”, spun Teo și Bursucul.

Anul 2021 a inceput in forta, iar Kanal D si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni generaliste din Romania, adesea situandu-se pe prima si a doua pozitie in topul audientelor atat in Day Time, cat si in Prime Time.

In primele doua luni ale anului 2021 s-a plasat pe locul 1 in Prime Time, in intervalul orar 20-24, pe targetul National, cu 8.8% Rtg si 20% Shr.
Radio Impuls a avut, de asemenea, o crestere importanta, la nivelul publicului Comercial din Bucuresti.

„Suntem unul dintre cei mai mari jucători din piață, fiecare zi e o mare provocare, într-o permanentă competiție și în fiecare zi devenim tot mai puternici, datorită suportului telespectatorilor noștri.
 
Aș vrea să mulțumesc echipei mele pentru curaj, dedicație, efort, de fapt, acestea sunt principalele elemente care ne-au ajutat să avem un așa mare succes în toți acești 14 ani!
 
„Vă mulțumesc încă o dată, continuați să vă uitați la Kanal D, vă iubesc pe toți!”, a transmis Ugur Yeșil, CEO Kanal D.








 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si