"Kanal D a fost premiat în cadrul Galei "Firme Turcești de Succes" pentru performanța sa remarcabilă în comunicare și mass-media. A 16-a ediție a evenimentului a subliniat importanța relațiilor bilaterale dintre România și Turcia și contribuția semnificativă a participanților la dezvoltarea durabilă a comunităților", a transmis Cristian Sabbagh.

Kanal D, premiu pentru performanță

Kanal D a primit premiul pentru performanța remarcabilă în media, televiziunea noastră consolidându-și astfel, zi de zi, poziția de lider în această industrie extrem de competitivă.

Premiul a fost ridicat în numele echipei Kanal D de Cosmin Cernat, vedeta stației, în aplauzele audienței.

"Premiul din această seară este unul care confirmă faptul că noi, cei de la Kanal D, suntem o companie de succes. A fost foarte multă muncă... Cunosc foarte bine filosofia de business a acestei companii, felul în care ea a crescut, organic, cu multă muncă, mult profesionalism și mult respect față de angajați și față de oamenii care se uită la noi", a declarat Cosmin Cernat, vedetă Kanal D2 și Radio Impuls.

La eveniment a participat și Excelența Sa, Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Republicii Turcia la București, care a adus un omagiu tuturor laureaților și a subliniat importanța relațiilor bilaterale și a contribuției semnificative a acestora la dezvoltarea durabilă a comunităților.

"Anul acesta este un an foarte important pentru noi, pentru că sărbătorim cu demnitate 100 de ani de când Mustafa Kemal Ataturk a format Turcia democrată.

De asemenea, e o zi importantă pentru noi, pentru că se sărbătoresc 140 de ani de relații diplomatice între România și Turcia", a declarat Özgür Kıvanç Altan. 

În multe privințe România și Turcia au un dialog strategic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gala Firme Turcești de Succes a adus împreună importanți oameni de afaceri, reprezentanți ai unor companii de succes, personalități politice, diplomați, pentru a celebra excelența în diverse domenii de activitate.

Citește și: Institutul Yunus Emre a adus laolaltă ambasadele din România în bucătăria turcească, în cadrul unui atelier de gastronomie

"Anul acesta cifra de afaceri a companiilor turcești a crescut cu 60 de procente, profitul a crescut, suntem fericiți pentru succesul companiilor tucești în 2023, a declarat Haldi Ylmaz", director general Gazete Balkan.  

Gala Firme Turcești de Succes a ajuns anul acesta la cea de-a 16-a ediție, organizată de "Gazete Balkan"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: