Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Klaus Iohannis: Consumul de droguri în rândul tinerilor, dezbătut în CSAT. ”Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea noastră”

Președintele Klaus Iohannis a vorbit la deschiderea noului an școlar despre fenomenul alarmant al consumului de droguri în rândul tinerilor. Acesta a declarat că subiectul va ajunge pe ordinea CSAT.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prezent la deschiderea noului an școlar, președintele Klaus Iohannis, a precizat faptul că în următoarea ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

Vreau să mă refer acum la un fenomen alarmant, cel al consumului de droguri în rândul tinerilor. Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea noastră şi mă bucur că există un interes crescut pentru a încerca să găsim soluţii pentru a combate acest flagel. Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării acest subiect",  a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Prima zi de școală 2023. Peste 2 milioane de elevi încep astăzi școala. Klaus Iohannis și Ligia Deca participă la festivitatea de deschidere a noului an școlar

Klaus Iohannis a anunțat că subiectul legat de consumul de droguri în rândul tinerilor va ajunge pe ordinea CSAT

[Sursa foto: Captură video Administrația Prezidențială]

„Putem construi o barieră solidă împotriva acestor amenințări”

În următoarea ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării acest subiect va fi dezbătut.

„Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede şi în şcoli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranţei individuale şi naţionale. În acelaşi timp, vreau să subliniez importanţa comportamentelor preventive şi responsabile. Este crucial ca tinerele generaţii să înţeleagă încă de la o vârstă fragedă pericolele şi consecinţele dramatice ale consumului de droguri, alcool şi tutun”.

„Este crucial ca tinerele generații să înțeleagă încă de la o vârstă fragedă pericolele și consecințele dramatice ale consumului de droguri, alcool și tutun.

Prin educație și conștientizare, putem construi o barieră solidă împotriva acestor amenințări. De asemenea, este vital să implementăm programe de educație pentru sănătate în școli, care să le ofere elevilor toate informațiile și instrumentele necesare pentru a face singuri alegeri sănătoase", a completat președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a declarat că România asigură principala rută pentru exportul cerealelor ucrainene. ,,De când a început războiul, aproape 25 de milioane de tone de produse agricole din Ucraina au fost exportate prin România''

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI