Viitorul Uniunii Europene se discută, în aceste momente, la București. Președintele Klaus Iohannis stă la aceeași masă cu șeful Consiliului European și premierii Ungariei, Belgiei și Croației. Cu detalii despre această reuniune ni se alătură colega mea, Iasmina Ardelean, a transmis Cristian Sabbagh.

Klaus Iohannis își caută susținătorii

Pe agenda oficială a întâlnirii la nivel înalt se află viitorul Uniunii Europene pentru următorii 5 ani.

Însă această reuniune ar putea avea legătură și cu România. După ce SUA au anunțat că îl sprijină pe olandezul Mark Rutte la șefia NATO, la care și-a anunțat candidatura și președintele Klaus Iohannis, șeful statului ar putea primi o altă funcție la nivel european. Cea mai vehiculată este chiar președinția Consiliului European, post ocupat în prezent de Charles Michel, care stă în aceste momente la masă cu Klaus Iohannis, Viktor Orban și premierii Belgiei și Croației, a transmis Iasmina Ardelean.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu! Familiile victimelor au fost umilite, din nou, în sala de judecată. Ce s-a hotărât acum?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si