„Filmul Klaus și Barroso, o peliculă românească, cu distribuție de excepție, rulează în cinematografele din țară, iar echipa Știrilor Kanal D a fost la premieră și a cules impresii la cald”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Klaus și Barroso”, o comedie fină

„Numai bodyguard să nu fii! Mai ales când sensibilitatea ta este una care contravine cu responsabilitățile locului de muncă!”.

Așa sună intriga celei mai noi producții românești „Klaus și Barroso”, o comedie axată pe dragoste, prietenie și presărată cu multiple ironii fine. Bodyguardul Barroso, care se vede pus în fața unor situații delicate, este interpretat cu măiestrie de actorul Cosmin Nedelcu, zis și Micutzu.
„Un bodyguard, asta este, un bodyguard într-un club, sensibil acum... nu mi-am pus problema cam cât de sensibil în fața unor oameni care ar fi provocat niște scandaluri. Poate că în momentul ăla, datoria ar fi primat, nu sentimentele, nu sensibilitatea”, a spus Micutzu.
Acțiunea filmului crește gradat ca intensitate și duce spre un final surprinzător. Totul a fost gândit cu atenție de echipa de producție, care a avut un timp scurt la dispoziție pentru filmări, însă, trăit la intensitate maximă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Berk Atan, actorul din serialul “Poveste din Anatolia”, vrăjit de frumusețea locurilor în care a filmat

„Foarte mișto, foarte intens, am avut 16 zile de filmare și am fost foarte serioși să facem un film de comedie și zic eu că ne-a ieșit”, a spus Victoria Răileanu, actriță.

„La filmări a fost o atmosferă... am fost înconjurat de profesioniști.

Asta nu înseamnă ca am fost înconjurat de o atmosferă sterilă. Totul s-a întâmplat cu precizie și cu bun simț”, a mai spus Cosmin Nedelcu.
Mulți dintre actorii care au jucat în producția „Klaus și Barroso” sunt prieteni vechi și au colaborat și pe platourile de filmare ale altor pelicule.
Comedia românească rulează deja în cinematografele din țară, iar actorii sunt nerăbdători să afle reacțiile publicului.
„Reacțiile de până acum de la avanpremiere au fost foarte înduioșătoare pentru finalul filmului și asta mă bucură foarte tare”, a adăugat Cosmin Nedelcu, zis Micutzu.
În funcție de cum va fi primit de cinefili, filmul Klaus și Barroso ar putea deveni prima parte a unei trilogii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si