„Un șofer agresiv a vrut să pună la punct un alt conducător auto, l-a blocat în trafic și a scos din buzunar o legitimație falsă de polițist. Scena petrecută pe o șosea din Caraș-Severin a avut un rezultat neașteptat. Colega mea, Silvia Cseh, ne spune cum s-a terminat totul. Silvia, te ascultăm”, a tgransmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

L-a blocat în trafic și i-a pus în față o legitimație falsă de polițist

„Șoferul care s-a trezit cu o legitimație în fața ochilor și-a dat seama că este falsă. El însuși era polițist, în timpul liber, și a înțeles că celălalt șofer încerca să-l intimideze. Totul a început cu mai multe manevre agresive în trafic, în apropiere de Bocșa, județul Caraș-Severin. În cele din urmă, șoferul pus pe scandal a blocat drumul și a coborât, alături de un prieten, pentru a cere socoteală. Atunci a scos legitimația folosită fără drept. Când și-a dat seama că stă în fața unui polițist adevărat, a recunoscut: cumpărase legitimația de pe internet. S-a ales cu un dosar penal pentru uzurparea de calități oficiale și a rămas fără permis 30 de zile pentru comportament agresiv”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Acuzații grave la adresa unor polițiști din Turda! Ce ar fi furat aceștia, chiar din centrul orașului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si