Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | La 24 de ore de la Apocalipsa din Rucar, oamenii stau cu frica! Meteorologii au venit cu vesti ingrijoratoare

Tot judetul Arges este sub cod portocaliu de furtuni, iar localnicii nu au cum sa-si revina dupa dezastrul care le-a luat totul. Marturiile lor sunt desprinse dintr-un film de groaza.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, de data aceasta nimeni nu a platit cu viata. Pentru oamenii din Rucar, localitatea care a trait Apocalipsa- totul e acum sa-si revina din soc si sa o ia de la capat. Greu, cand in fata ta sta o viata distrusa in 20 de minute.

Citeste si: Ecaterina Andronescu, discurs motivațional pentru studenți! A mototolit două bancnote în fața absolvenților- Cum și-a motivat gestul

Citeste si: Bărbat de 52 de ani, prins de poliţiştii constănţeni după ce şi-a înjunghiat mortal mama

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citeste si: Traian Băsescu, despre Dăncilă și Teodorovici: "S-au «bălăcit» cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile"

Cum au ajuns sa stea la mila naturii? Sub presiunea viiturii, podul din spatele unei case a cedat.

Defrisarile masive facute in zona, in ultimii ani, au dus la acest dezastru. Climatologii estimeaza ca vom mai vedea natura dezlantuita si in viitor.

Unul apropiat chiar.

Bilantul distrugerilor va fi facut abia maine. Astazi, primarul a venit sa dea indicatii.

Dar cosmarul localnicilor e abia la inceput. Ramane de vazut cat vor putea recupera din pierderi, chiar daca au asigurari.

Mai ales ca meteorologii anunta noi furtuni in seara aceasta si maine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI