„Ninsoarea și-a făcut apariția în județul Cluj. A nins în zona de munte, unde stratul de zăpadă este destul de consistent, dar și în unele cartiere din capitala Transilvaniei. Care este situația acum, mai ales că ieri au fost temperaturi de vară, ne spune colega mea, Silvia Cseh”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ninsoare în aprilie la Cluj

„Suntem în localitatea Mărișel, aici unde ieri au fost temperaturi maxime de 25 de grade, iar astăzi sunt sub zero grade Celsius.

Practic, așa cum puteți vedea, aici e iarnă în toată regula. Ninge de câteva ore bune, iar pe crestele înalte stratul de zăpadă depășește deja cincisprezece centimetri. Oamenii din localitate spun că sunt obișnuiți cu zăpada din luna aprilie, dar nu și cu aceste schimbări bruște de temperatură. Cele mai afectate vor fi culturile de fructe și legume din această zonă. Azi-dimineață cei care s-au trezit în acest peisaj au trecut la deszăpezirea gospodăriilor. Și drumarii sunt la datorie. În total pe șoselele din județ, în zonele în care a nins, s-au folosit pentru deszăpezire peste zece tone de material antiderapant. Cel mai mult s-a acționat aici, în Apuseni. Așa cum puteți vedea, ninge în continuare, așa că drumarii vor avea de lucru până spre seară”, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: VIDEO- Vânt puternic în vestul țării! Un cort de campanie a fost luat pe sus

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si