Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - La Cluj a nins ca în povești în luna aprilie! Imaginile cu zăpada au ajuns pe internet

În zona de munte de la Cluj a nins ca în povești în aprilie. Și în unele cartiere localnicii s-au bucurat de fulgii de nea.

Redactia Stirile Kanal D,

Ninsoare în luna aprilie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Ninsoarea și-a făcut apariția în județul Cluj. A nins în zona de munte, unde stratul de zăpadă este destul de consistent, dar și în unele cartiere din capitala Transilvaniei. Care este situația acum, mai ales că ieri au fost temperaturi de vară, ne spune colega mea, Silvia Cseh”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ninsoare în aprilie la Cluj

„Suntem în localitatea Mărișel, aici unde ieri au fost temperaturi maxime de 25 de grade, iar astăzi sunt sub zero grade Celsius. Practic, așa cum puteți vedea, aici e iarnă în toată regula. Ninge de câteva ore bune, iar pe crestele înalte stratul de zăpadă depășește deja cincisprezece centimetri. Oamenii din localitate spun că sunt obișnuiți cu zăpada din luna aprilie, dar nu și cu aceste schimbări bruște de temperatură.

Cele mai afectate vor fi culturile de fructe și legume din această zonă. Azi-dimineață cei care s-au trezit în acest peisaj au trecut la deszăpezirea gospodăriilor. Și drumarii sunt la datorie. În total pe șoselele din județ, în zonele în care a nins, s-au folosit pentru deszăpezire peste zece tone de material antiderapant. Cel mai mult s-a acționat aici, în Apuseni. Așa cum puteți vedea, ninge în continuare, așa că drumarii vor avea de lucru până spre seară”, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: VIDEO- Vânt puternic în vestul țării! Un cort de campanie a fost luat pe sus

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI