„Și cățeii pot lua masa la restaurant! S-a întâmplat asta pe terasa unui local din Cluj, unde patrupedele au avut un meniu special de ziua animalelor de companie. Clienții au fost foarte încântați că pot ieși la masa cu prietenii lor blănoși si speră să poată repeta experiența ”, a transmis Simona Pătruleasa.

Ziua Animalelor de Companie, sărbătorită la Cluj

De ziua lor, animalele de companie au avut parte de un răsfăț culinar la restaurant.

Mai mult, acestea au putut lua masa chiar alături de stăpânii lor.
După ce și-au comandat pentru ei, stăpânii blănoșilor le-au luat și lor mâncare și băutură. Restaurantul a avut un meniu special conceput pentru căței care conține trei tipuri de proteină din carne și nu numai.
Și Nora a așteptat cu multă răbdare răsfățul culinar de la restaurant. Până să își primească meniul, a gustat din bunătățile din farfuria stăpânilor.

Citește și: VIDEO- Cartier din Galați, terorizat de șacali. Oamenii nu mai pot dormi de spaimă. „Se aud din ce în ce mai aproape”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Iar când mâncarea a ajuns la patruped a și dispărut din farfurie în câteva secunde. Tentația a fost mare și pentru celelalte animale.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor de Companie, restaurantul a donat 10 la sută din încasări către ONG-urile care sprijină necuvântătoarele fără stăpân.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: