Prima zi din august a dat startul vacanțelor. Vămile s-au aglomerat rând pe rând, iar nervii șoferilor au cedat ușor. vama giurgiu a fost cel mai aglomerat punct de trecere în această dimineață. timpii de așteptare depășeau chiar și șaizeci de minute.

Cozi infernale la vămi. Românii așteaptă cu orele pentru a putea pleca în vacanță

Alții au gândit tacticos, sperând că vor fenta cozile, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la vamă.

Citește și: VIDEO- Autocar în flăcări pe o șosea din Asutria. Pasagerii au reușit să se autoevacueze în siguranță

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ultimele 24 de ore, la granița cu Bulgaria, prin punctul de trecere al frontierei Giurgiu, au intrat în țară 5.500 de autoturisme și 20 de mii de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară, aproximativ 10 mii de autoturisme și 28 de mii de persoane. În zilele următoare, polițiștii se așteaptă ca numărul celor care tranzitează punctele de frontieră să crească și mai mult, iar, astfel și timpii de așteptare vor fi mai mari.


Cei mai mulți români au plecat la drum astăzi către Bulgaria, Grecia și Turcia, țări aflate în topul preferințelor românilor în materie de vacanță.

Pentru a evita aglomerația și timpul de așteptare din vămi, polițiștii recomandă pregătirea din timp a documentelor de călătorie dar și tranzitarea tuturor punctelor de frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si