Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - La mulți ani, România! Astăzi este momentul emoției și al conștientizării

La mulți ani, România, la mulți ani, români! 1 decembrie este momentul emoției și al conștientizării, al sărbătorii și veseliei. Momentul României și al nostru, al românilor. Astăzi, poate mai mult ca niciodată, suntem uniți în cuget și-n simțiri.

Maria Stiuca,

La mulți ani, România [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Din Muntenia până în Transilvania și din Banat până în Moldova, echipele Știrilor Kanal D sunt peste tot și vom intra în direct cu fiecare corespondent pentru a trăi și a simți bucuria Zilei Naționale. Apoi, vă arătam cum România înflorește, sub grija noastră, a tuturor, iar tradițiile sunt transmise din generație în generație. Haideți să ne regăsim mândria în România”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

La mulți ani, România!

Iar ea, la rându-i, ne-a crescut și ne-a făcut poporul care suntem. Să fim mai buni și muncitori, s-o ajutăm să se dezvolte în continuare. Să-i arătăm că avem cu adevărat în noi sânge de român și că putem să ne regăsim mândria în România.

Citește și: VIDEO- Nina cu pisici salvează suflete. Povestea eroinei necuvântătoarelor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI