„De multe ori ceea ce vedem în mediul online proiectează un standard nerealist, care influențează atât percepția celorlalți, cât și pe cea pe care o avem asupra propriei persoane. Așa ajungem să exagerăm  pentru a primi atenția celor de pe internet. Colega mea, Mădălina Bichir, a aflat de la psihologul Cristian Andrei cum facem să folosim mediul online în favoarea noastră”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO La Psiholog, cu Cristian Andrei. Teama de bătrânețe

Ce a spus Cristian Andrei despre persoanele care mimează perfecțiunea în mediul online

Psihologul Cristian Andrei spune că sunt persoane care fie mimează perfecțiunea în mediul online, fie fac diverse provocări exagerate pentru a primi atenție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, Cristian Andrei a vorbit și despre persoanele care sunt foarte transparente cu viața lor, spunând că și acest lucru este la extrem.

Citește și: VIDEO Fenomenul de mobbing, o problemă care ne poate afecta viața de adult! Ce este și cum se manifestă

Pe final, acesta spune că nu toți oamenii sunt pregătiți pentru a avea succes în mediul online, spunând că întâi trebuie să existe un detașament.

Cristian Adnrei spune că trebuie să folosim internetul în avantajul nostru, nu să trăim pentru el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si