Close sidebar
Close sidebar

VIDEO La Psiholog, cu Cristian Andrei. Trucurile femeilor în cuplu

Cristian Andrei spune că aceste trucuri ale femeilor pot să ajute foarte mult respectiva relație.

Redactia Stirile Kanal D,

Psihologul Cristian Andrei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Pentru a menține flacăra aprinsă în relație, multe femei apelează la diverse trucuri. Uneori pot funcționa, alteori nu, în funcție de inteligența emoțională a bărbatului. Colega mea, Mădălina Bichir, a aflat de la psihologul Cristian Andrei care sunt strategiile le care apelează cel mai des femeile și de ce o fac”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO La Psiholog, cu Cristian Andrei. Oamenii mimează perfecțiunea pe internet

Care sunt aceste trucuri

Cristian Andrei discută despre trucuri preceum: minciuna, gelozia artificială și spionajul. Acesta mai specifică și faptul că, cea mai comună strategie, este șantajul emoțional.

Citește și: Motivul ireal pentru care majoritatea cuplurilor se despart. Dacă ai trecut de acest pas, te vei bucura de o relație fericită: "Este o piatră de hotar majoră"

În ciuda faptului că bărbații cred că aceste lucruri sunt dăunătoare, Cristian Andrei spune că sunt utile, pentru că ele pot crește funcționabilitatea și echilibrul într-o relație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI