La schi după orele de muncă. Dornici să practice sporturi de iarnă, tot mai multe persoane care locuiesc în Cluj-Napoca sau în apropiere, aleg să schieze în fiecare după-amiază pe pârtia de lângă oraș. Conceptul de pârtie urbană atrage și turiștii, dar mai ales localnicii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Pârtia din Feleacu de lângă Cluj-Napoca, plină și în timpul săptămânii

La doar 12 de kilometri de Cluj-Napoca, pârtia din localitatea Feleacu, pe dealul cu același nume, atrage tot mai mulți pasionați de sporturi de iarnă. S-a deschis de doar două zile, de când temperaturile au mai scăzut și a nins. Astfel, administratorii au putut porni tunurile de zăpadă și au pregătit pârtia cu zăpadă artificială.
Când pârtia este deschisă, schiorii profesioniști sau de ocazie vin aici în fiecare după-amiază. Au la dispoziție pârtia mare și cea pentru începători.
„- E o pârtie ușoară, eu acum învăț să schiez, am fost la Pârtia Roșie, dar cădeam și am venit aici, că e aproape, am făcut jumătate de oră cu mașina.
- Poți să vii după orele de muncă, la puțină relaxare.

Citește și: O nouă lovitură pentru Dan Diaconescu, după scandalul în care este acuzat că a întreținut relații cu minore! Decizia de ultim moment a instanței!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Păi după program am venit.

Am plecat la 4 jumătate de acasă, am lucrat până atunci și am decis să vin de luni până vineri că în weekend poate e mai aglomerat și acum e mai liber și e aproape”, a spus un tânăr.
„În timpul săptămânii, programul pârtiei de schi este între orele 16.00 și 21.00, timp suficient pentru cei care vin din oraș sau din împrejurimi ca să practice sporturi de iarnă după orele de muncă”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.
Și după lăsarea serii pârtia este plină cu turiști care au venit direct de la muncă sau de la școală la distracție pe zăpadă.
Pârtia de schi din Feleacu funcționează doar în perioadele în care condițiile meteo permit acest lucru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: