• Un polițist pe motocicletă a fost lovit intenționat de o șoferiță. După accident, aceasta a fugit de la locul faptei.
  • Poliţistul, în vârstă de 29 de ani, tată a doi copii şi soţ iubitor, a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa.
  • În imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, se vede cum motocicleta explodează, după izbitura puternică. 
  • Tânăra este psiholog şi locuieşte în Bucureşti, însă venise în vizită la Buzău, la bunica ei.

Ca într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, femeia l-a dărâmat pe agent de pe motocicletă, apoi a fugit fără să privească înapoi. La câteva ore a fost prinsă şi încătuşată într-o benzinărie.

Poliţistul în vârstă de 29 de ani, tată a doi copii şi soţ iubitor, a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa, din cauza inconştienţei unei tinere din București.

Citeste si: Cum poți lua permisul auto la 16 ani. Ce criterii trebuie să îndeplinești și ce fel de mașină poți conduce

Gestul inconștient al șoferiței fugare

Agentul de la Rutieră, dirija traficul, când a văzut o maşină căreia nu îi funcţionau semnalizările. La volan se afla femeia de 32 de ani care, atunci când agentul i-a făcut semn, în loc să oprească, a călcat acceleraţia.

Imediat, poliţistul a urcat pe motocicletă şi a pornit  în urmărirea ei. Şoferiţa a gonit kilometri întregi cu poliţistul pe urme, timp în care a trecut de mai multe ori pe roşu, la semafoare. La un moment dat, ca să scape de el,  femeia a tras brusc de volan.

Citeste si: Decizie de ultimă oră în dosarul lui Liviu Dragnea! Anunţul făcut de Curtea de Apel Bucureşti

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

"L-a acroşat pe poliţist şi l-a proiectat pe sensul opus, unde a avut loc un incident violent între taximetru şi motocicleta poliţistului", a explicat scena incredibilă Cosmin Andreica de la Sindicatul Europol.

Psiholog acuzat de fapte criminale

Doar o minune a făcut ca poliţistul să scape cu viaţă din impact. În imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, se vede cum motocicleta explodează, după izbitura puternică. 

Citeste si: VIDEO şocant: Bătaie între un PSD-ist şi un PNL-ist, în sediul BEC Vrancea

Poliţistul a fost aruncat câţiva metri de pe motor şi a aterizat în mijlocul drumului.  Crezând că a scăpat, şoferiţa a continuat să gonească pe străzi. 

"Aceasta a părăsit locul faptei, continuându-şi deplasarea pe direcţia Ploieşti. Accidentul s-a soldat cu rănirea poliţistului", a declarat Silviu Dinu, comisar-șef IPJ Buzău.

Citeste si: Focar de coronavirus la Buzău. Au fost confirmate alte 32 de cazuri

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Deşi rănit, agentul şi-a adunat puterile, s-a ridicat imediat în picioare și a reuşit să le transmită colegilor datele mașinii pe care o urmărea. La scurt timp, şoferiţa a fost găsită într-o benzinărie, unde, cel mai probabil, se ascundea de oamenii legii.

Citeste si: Cele mai ciudate obiceiuri ale Reginei Angliei. Unele sunt inexplicabile

Tânăra este psiholog şi locuieşte în Bucureşti, însă venise în vizită la Buzău, la bunica ei. La audieri, femeia ar fi recunoscut în faţa procurorilor că l-a lovit intenţionat pe poliţist. Acum, a fost arestată preventiv şi este cercetată penal pentru tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului. Poliţistul pe care l-a accidentat a ajuns la spital, însă este în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si