„Ciclonul Boris face ravagii în Europa Centrală și de Est. Republica Moldova și Polonia se confruntă cu inundații masive, în timp ce mii de persoane au fost evacuate din Cehia din cauza apelor amenințătoare. Între timp, Ministerul de Externe din România a emis și două atenționări de călătorie pentru Austria și Slovacia. Acolo sunt anunțate ploi severe și inundații”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Cauza care a determinat apariția viiturilor apocaliptice din România. Climatologul Roxana Bojariu face lumină în cazul catastrofei "S-au făcut lucrurile așa cum trebuie"

Citește și: Risc de îmbolnăvire în zonele afectate de viituri. Ministerul Sănătății trage un semnal de alarmă: "Folosiţi apa care..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si