Close sidebar
Close sidebar

VIDEO La vecini, același prăpăd! Ciclonul Boris mătură Europa

Ciclonul Boris a devastat mai multe țări din zona centrală și de est a Europei.

Redactia Stirile Kanal D,

Boris mătură Europa [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Ciclonul Boris face ravagii în Europa Centrală și de Est. Republica Moldova și Polonia se confruntă cu inundații masive, în timp ce mii de persoane au fost evacuate din Cehia din cauza apelor amenințătoare. Între timp, Ministerul de Externe din România a emis și două atenționări de călătorie pentru Austria și Slovacia. Acolo sunt anunțate ploi severe și inundații”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Citește și: Cauza care a determinat apariția viiturilor apocaliptice din România. Climatologul Roxana Bojariu face lumină în cazul catastrofei "S-au făcut lucrurile așa cum trebuie"

Citește și: Risc de îmbolnăvire în zonele afectate de viituri. Ministerul Sănătății trage un semnal de alarmă: "Folosiţi apa care..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI