Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Laborator SF în școală

Din 6.200 de scoli si licee din Romania, doar in doua exista laboratoare moderne de informatica in care realitatea virtuala si imprimantele 3D ii ajuta pe elevi si profesori!

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa se face ca pentru multi tineri abilitatile digitale inseamna doar folosirea retelelor sociale. E grav pentru ca, in prezent, cine nu intelege noile tehnologii are un dezavantaj major.
Asa arata un laborator virtual- in care robotii si scanerele isi dau mana pentru ca lectiile sa capteze mult mai usor atentia elevilor din ziua de astazi.

Citeste si: Bon Jovi şi The Cure vor cânta mai mult de 2 ore în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Citeste si: Un tigru a scăpat din mașina proprietarului și a început să se plimbe pe stradă fără botniță

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O astfel de sala de clasa a fost inaugurata la liceul Alexandru Ioan Cuza din Capitala.
Aici gasim 6 imprimante 3D, dintre care una e multicolora. Pot printa orice obiect: limita este imaginatia!
Scanarea, cam un sfert de ora. Nu a fost nevoie de nimic, practic, de facut ulterior. Si imprimarea… Doua bucatele au fost, patru ore!Primul lucru care imi vine in minte cand vorbesc despre acest laborator sunt imprimantele 3D modeland destul de mult si nu sunt singurele instrumente SF.

Iata un salt urias de la table obisnuita din scolile romanesti pe care o stergi cu un burete inmuiat in galeata. O astfel de tabla e utila pentru orice materie.

Citeste si: Şapte medici de la un cabinet care eliberează atestate medicale pentru şoferi, cercetaţi într-un dosar de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals

Citeste si: O tânără de 17 ani a fost ucisă chiar de prietenele ei pentru că era "prea frumoasă"

Din pacate- doar in 2 scoli din Romania au astfel de dotari.
Multe au ramas cu toaleta in curte iar unii copii sunt fortati sa renunte la studii din pricina saraciei sau a distantei prea mari pe care o au de parcurs.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI