Imaginile sunt filmate recent, într-o seară de octombrie, din locuința unor bucureșteni care stau aproape de parcul Herăstrău și care se plâng că sunt nevoiți să asculte muzica de la cluburile cu terase până târziu în noapte, de parcă ar fi prezenți la fiecare petrecere.

Cluburi închise din cauza gălăgiei

De-a lungul timpului, reclamațiile de la oameni au curs una după alta, când la poliție, când la primărie.

Dar se pare că nu a ținut nimeni cont de moravuri. Doar în acest an au fost date 71 de amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel că s-a trecut la măsuri mai aspre.

Astăzi, o patrulă a Poliției Locale a umblat printre localurile din Herăstrău să se asigure că patronii nu mai deschid larg porțile. Asta după ce Primăria Sectorului 1 a decis să pună lacăt pe uși. Nu doar aici, ci și în Piața Victoriei. Pentru 9 cluburi și terase a fost suspendată activitatea. Un lucru bun, spun unii care ar mai avea niște ponturi pentru autorități.

Există, însă, și bucureșteni care se privesc nostalgic localurile din Herăstrău cu obloanele trase. De pildă, cum e prietena doamnei deranjate de muzica ce duduia în boxe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Haine scumpe în outlet! Mulți români apelează la magazinele second hand

Unele restaurante erau încă deschise în ciuda măsurilor de suspendare luate de Poliție, pesemne că patronilor nu le pasă prea tare. Clotilde Armand amenință, însă, că nu se va opri.

Clotilde Armand avertizează că mai sunt și alte localuri în vizor.

Într-o altă postare pe Facebook, primărița Sectorului 1 susține că două dintre restaurantele închise, printre care și cel al afaceristului Joshua Castellano, ar fi scăpat de controale deoarece plătesc chirie mii de euro

lunar unei firme controlată de familia șefului ANPC, Horia Constantinescu.

Dar președintele ANPC nu a precizat câte controale au fost și mai ales dacă s-au găsit nereguli și dacă s-au dat amenzi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si