Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Lacăt pe semafor, de teama hoților. Drumarii sunt uimiți că oamenii au ajuns să fure bateria de la semafoare

Hoții devin tot mai îndrăzneți și fură în plină zi, la drumul mare. În Botoșani, mai mulți indivizi au furat chiar și bateria unui semafor. Disperați, drumarii s-au văzut nevoiți să ia o măsură drastică. Au pus semafoarele sub lacăt.

Redactia Stirile Kanal D,

Lacăt pe semafor, de teama hoților [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Semaforul se află pe Drumul Național 29A, care face legătura între județele Botoșani și Suceava. Dispozitivul a fost montat provizoriu pe un pod, însă nu a funcționat prea mult, pentru că mai mulți indivizi au furat bateria.

Asta e România, nu? Asta e o Românie. Dacă e hoț, are o variantă

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Podul are o lungime de 172 de metri și a fost construit pe grinzi metalice în urmă cu 90 de ani, fără a fi reabilitat și modernizat. Pentru că este un pericol pentru oameni, s-a decis să fie puse semafoare ca să se circule alternativ.

Disperați că hoții au ajuns să fure până și bateriile semafoarelor, drumarii au pus lacăt pe dispozitive. Șoferii care trec prin zonă, dar și localnicii, fac haz de necaz și nu se mai miră de nimic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI