Trupul fara viata al regizorului Ducu Darie a ajuns aseara in locul pe care l-a iubit enorm. Teatrul Bulandra. Prieteni, colegi, sau simpli admiratori, au venit sa aprinda o lumanare si sa aduca o floare.

In ultimii ani, Ducu Darie a dus pe picioare o boala crunta, ciroza hepatica, boala care, in cele din urma, l-a pus la pamant.

Citeste si: VIDEO| Ultimele imagini cu Mihaela înainte să dispară fără urmă! Cum a fost văzută copila de 11 ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Gabi Balint a mers pe picioarele lui la spital! Ce i s-a întâmplat cu o noapte înainte

Citeste si: Gabi Balint a făcut infarct! Este operat de urgenţă

Fusese diagnosticat in 2016, iar de atunci era sub tratament. In urma cu cateva saptamani- insa- ceva rau s-a intamplat. Regizorul n-a mai putut sa respire si a fost conectat la aparatele de ventilatie mecanica.

Ulterior, o depresie imunitara i-a agravat si mai tare starea de sanatate, iar doctorii nu l-au mai putut salva.

Ultimul sau spectacol a avut premiera in octombrie anul trecut. "Coriolanus", o adaptare dupa Shakespeare, este un manifest politic tulburator manifest politic, care a avut un succes rasunator.

Ducu Darie va fi inmormantat maine, la pranz, in cimitirul Bellu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si