Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Lacrimi amare la priveghiul lui Ducu Darie! Duminică are loc înmormântarea regretatului regizor

Cu lacrimi în ochi si multa tristețe în suflet, actori, prieteni si admiratori au venit la Teatrul Bulandra, să-i aducă un ultim omagiu regizorului Ducu Darie. El a fost cel care le-a deschis multora, sufletele spre teatru și pentru asta îi multumesc!

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul fara viata al regizorului Ducu Darie a ajuns aseara in locul pe care l-a iubit enorm. Teatrul Bulandra. Prieteni, colegi, sau simpli admiratori, au venit sa aprinda o lumanare si sa aduca o floare.

In ultimii ani, Ducu Darie a dus pe picioare o boala crunta, ciroza hepatica, boala care, in cele din urma, l-a pus la pamant.

Citeste si: VIDEO| Ultimele imagini cu Mihaela înainte să dispară fără urmă! Cum a fost văzută copila de 11 ani

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Gabi Balint a mers pe picioarele lui la spital! Ce i s-a întâmplat cu o noapte înainte

Citeste si: Gabi Balint a făcut infarct! Este operat de urgenţă

Fusese diagnosticat in 2016, iar de atunci era sub tratament. In urma cu cateva saptamani- insa- ceva rau s-a intamplat. Regizorul n-a mai putut sa respire si a fost conectat la aparatele de ventilatie mecanica.

Ulterior, o depresie imunitara i-a agravat si mai tare starea de sanatate, iar doctorii nu l-au mai putut salva.

Ultimul sau spectacol a avut premiera in octombrie anul trecut. "Coriolanus", o adaptare dupa Shakespeare, este un manifest politic tulburator manifest politic, care a avut un succes rasunator.

Ducu Darie va fi inmormantat maine, la pranz, in cimitirul Bellu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI