Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | "Lacrimi la Marea Neagra", cel mai așteptat serial al toamnei începe luni la ora 20:00

O poveste de viaþã tulburatoare vã va þine cu sufletul la gurã în noul serial turcesc de succes "Lacrimi la Marea Neagrã". Este o lume în care realitatea dureroasã seamãnã cu cea a societãții romînești actuale: violenþa domesticã. Producția, care a avut un succes uriaș în Turcia începe , luni searã, pe 2 septembrie la Kanal D.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

La 29 de ani, protagonista serialului "Lacrimi la Marea Neagra", fermecatoarea Irem Helvacioglu, stie sa gaseasca un sens in tot ce i se intampla in viata. Actrita a devenit rapid extrem de apreciata in randul generatiei tinere de actori turci.
Pentru rolul lui Nefes din "Lacrimi la Marea Neagra" a avut nevoie de consiglieri psihologi pentru a intelege prin ce trece o femeie abuzata si a putea reda drama personajului cat mai credibil.

Citeste si: Dăncilă: Nu am de gând să discut cu Victor Ponta, îl las cu jignirile şi aroganţa lui

Citeste si: Un bărbat a murit la mare după ce și-a salvat copiii de la înec

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Inca de la primele difuzari, productia a inregistrat audiente record in Turica, cumuland peste 40% cota de piata.

Kanal D va prezinta, in exclusivitate, imagini din casa unde eroina isi gaseste refugiul si scapa de cosmarul indurat alaturi de sot. Povestea ca desprinsa din realitate, se desfasoara pe tarimanul turcesc al Marii Negre iar casa a devenit o atractie pentru fanii care voiau sa vada tot ce se intampla in interior.

Telespectatorii vor putea intra si ei in atmosfera extraordinara a povestii, odata cu debutul serialului pe 2 septembrie, doar aici, la Kanal D. Productia intra pe micile ecrane, de la ora 20, 5 zile de saptamana, de luni pana vineri.

Citeste si: Doi bărbați din Capitală au fost prinși când încercau să jefuiască un apartament din sectorul 4

Citeste si: A fost chemată ambulanța la Școala de Vară a femeilor-social democrate. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI