Laminarea sprancenelor este o procedura noua, ce ia tot mai multa amploare in domeniul beauty. Aceasta procedura non-invaziva este nedureroasa si are efect temporar.

„Este recomandata in cazul persoanelor care au sprancenele dezordonate sa zic asa, celor care au firul de par mai gros sau este un fir de par lung care la un moment dat se si onduleaza”, spun specialiștii.

Specialiștii recomandă laminarea sprâncenelor, o procedură la modă

Tratamentul este o procedura ce hraneste profund firele de par, le alungeste, le curbeaza si le vitaminizeaza.

Procedeul contureaza sprancenele si concomitent, stimuleaza regenerarea lor. Este recomandata sa se faca o data la trei luni..

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru primul produs aplicat sunt suficiente 15 minute ca sa actioneze.

Al doilea pas este aplicarea altui produs care hraneste firele de par in profunzime.

Efectul de lifting tine intre 2 si 3 luni, depinde de cum sunt ingrijite sprincenele pe tot parcursul perioadei si de textura firului.

„Ultimul pas pe care nu as vrea sa il omit la procedura de lifting sau laminarea de sprancene este aplicarea unui tratament de ingrijire a firului si anume keratina”, spun specialiștii.

Pretul unui astfel de tratament ajunge la 200 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si