Delia vrea sa bata recordul la aprecieri pe instagram, asa ca a angajat un fotograf profesionist pentru sedinta foto speciala. Imbracata lejer, cu o coronita din flori galbene pe cap, tanara se comporta ca un model profesionist.

„E frumos. In fiecare an imi fac, e o gura de aer, soare. Natura conteaza, sa luam un refresh de la pandemie”, spune tânăra.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe acelasi camp auriu, sub soarele bland de mai, si aceasta tanara care poarta o rochie alba vaporoasa, cu un buchet de flori in mana, pozeaza la indicatiile fotografului.

Ultima modă- ședințe foto profesioniste în lanurile de rapiță

Fotografii spun ca in aceasta perioada este o adevarata intrecere intre tineri, pentru cele mai frumoase poze in natura.

„Anul acesta, solicitarile pentru sedintele foto in natura, in rapita sunt multe, mult mai multe ca pana acum.

Oamenii isi doresc sa iasa, sa iasa din rutina. Aici e spatiu mare. Pozele ies super”, spune un fotograf.

De altfel, internetul este inundat de astfel de fotografii. Şi, fiecare încearcă să fie cât mai original. Pozele perfecte vin, insa, la pachet cu preturi pe masura. O sedinta de o ora poate ajunge la 400 de lei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si