Anul 2024 a început spectaculos pentru fosta gimnastă Larisa Iordache. Campioana noastră a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cristian Chiriță, și el multiplu campion național la tenis de masă. Cei doi îndrăgostiți sunt convinși că și-au găsit sufletul pereche și plănuiesc deja detaliile celui mai frumos moment al vieții lor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Larisa și Cristian, campioni și în iubire

Emoționată, entuziasmată și extrem de bucuroasă! Așa se simte Larisa Iordache încă din primele ore ale noului an. Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar momentul cu totul special a fost organizat chiar după dorințele tinerei.

"Mi s-a părut ceva special și chiar a fost. Clar pentru noi 1 ianuarie o să rămână o zi specială", a spus Larisa.

Cristian si-a dorit ca totul sa fie memorabil si a organizat momentul in cel mai mic detaliu.

Cei doi tineri îndrăgostiți sunt împreună de puțin peste 1 an și au o tradiție pe care încearcă să o respecte lună de lună: întâlnirile romantice de cuplu. Iar asta l-a ajutat mult pe Cristian la planificarea momentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Deși Larisa a bănuit de la bun început că întâlnirea lor din acea seară nu este chiar una obișnuită, Cristian a știut să ascundă cu diplomație marea surpriză pe care i-o pregătea. Abia la finalul cinei, tânărul și-a făcut curaj sa acționeze.

Povestea lor de iubire a început pe rețelele sociale. Fratele lui Cristian i-a arătat acestuia o știre din presă care spunea ca Larisa este o femeie singura.

Tânărul a urmărit constant două săptămâni postările campioanei, iar într-o zi, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe pagină sa, Cristian și a făcut curaj și i-a scris.

A mai trecut ceva timp până când cei doi au început sa ia în serios apropierea dintre ei. Și ușor-ușor, lucrurile s-au dezvoltat frumos, iar tema unei vieți împreună a apărut complet natural.

Cucerită de bunătatea și atenția lui Cristian, Larisa se simte, acum, o femeie împlinită. Cei doi tineri își planifică, acum, marele eveniment al vieții lor.

Cristian și Larisa au planuri mari din punct de vedere profesional: sportivul se antrenează în această perioadă pentru campionatul național, iar Larisa se dedica trup și suflet micuților pe care îi antrenează.

Citește și: VIDEO- Cum ne organizăm nunta? Sfaturi prețioase oferite Ivona Nenu, wedding planner cu experiență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si