Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Larisa și Cristian, campioni în iubire și în domeniul profesional. Cei doi tineri se pregătesc de nuntă

Fosta gimnastă Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță, multiplu campion național la tenis de masă. Cei doi tineri campioni în iubire și în domeniul profesional se pregătesc de nuntă.

Redactia Stirile Kanal D,

Larisa și Cristian, campioni și în iubire [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anul 2024 a început spectaculos pentru fosta gimnastă Larisa Iordache. Campioana noastră a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cristian Chiriță, și el multiplu campion național la tenis de masă. Cei doi îndrăgostiți sunt convinși că și-au găsit sufletul pereche și plănuiesc deja detaliile celui mai frumos moment al vieții lor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Larisa și Cristian, campioni și în iubire

Emoționată, entuziasmată și extrem de bucuroasă! Așa se simte Larisa Iordache încă din primele ore ale noului an. Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar momentul cu totul special a fost organizat chiar după dorințele tinerei.

"Mi s-a părut ceva special și chiar a fost. Clar pentru noi 1 ianuarie o să rămână o zi specială", a spus Larisa.

Cristian si-a dorit ca totul sa fie memorabil si a organizat momentul in cel mai mic detaliu.

Cei doi tineri îndrăgostiți sunt împreună de puțin peste 1 an și au o tradiție pe care încearcă să o respecte lună de lună: întâlnirile romantice de cuplu. Iar asta l-a ajutat mult pe Cristian la planificarea momentului.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Deși Larisa a bănuit de la bun început că întâlnirea lor din acea seară nu este chiar una obișnuită, Cristian a știut să ascundă cu diplomație marea surpriză pe care i-o pregătea. Abia la finalul cinei, tânărul și-a făcut curaj sa acționeze.

Povestea lor de iubire a început pe rețelele sociale. Fratele lui Cristian i-a arătat acestuia o știre din presă care spunea ca Larisa este o femeie singura. Tânărul a urmărit constant două săptămâni postările campioanei, iar într-o zi, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe pagină sa, Cristian și a făcut curaj și i-a scris.

A mai trecut ceva timp până când cei doi au început sa ia în serios apropierea dintre ei.

Și ușor-ușor, lucrurile s-au dezvoltat frumos, iar tema unei vieți împreună a apărut complet natural.

Cucerită de bunătatea și atenția lui Cristian, Larisa se simte, acum, o femeie împlinită. Cei doi tineri își planifică, acum, marele eveniment al vieții lor.

Cristian și Larisa au planuri mari din punct de vedere profesional: sportivul se antrenează în această perioadă pentru campionatul național, iar Larisa se dedica trup și suflet micuților pe care îi antrenează.

Citește și: VIDEO- Cum ne organizăm nunta? Sfaturi prețioase oferite Ivona Nenu, wedding planner cu experiență

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI