Scenele terifiante s-au derulat sub ochii celorlalți turiști. Când și-a dat seama ce oroare a comis- bărbatul- care băuse bine înainte- a fugit cu mașina și a fost prins la Comarnic. Culmea e că procurorul l-a lăsat în libertate pe motiv că nu e gata raportul de la medicină legală.

O comunitate întreagă a rămas șocată după oribila crimă. Din primele verificări- anchetatorii bănuiesc că femeia de 47 de ani l-ar fi cunoscut pe călău- un bărbat de peste 50 de ani din Ploiești- pe o aplicație matrimonială și ar fi decis să

se întâlnească în această pensiune din Sinaia. Inițial s-au întâlnit la un restaurant- unde au mâncat și se pare că individul s-a îmbătat. Au plecat împreună spre cazare- dar la recepția pensiunii între ei a izbucnit un conflict. Fără să-i pese că era plin de lume a început să o lovească pe victimă precum o bestie, povestesc martorii.

Un om bătea o femeie acolo. Trăgea femeia de ușă să se urce în mașină, ea trăgea de ușă, el o închidea. Se certau, i-a dat și câteva palme, apoi a coborât jos, a luat-o frumos de aici, i-a făcut un vânt și a căzut cu capul de asfalt acolo.”, au declarat martorii.

Citeste si: VIDEO| Doi jurnaliști și un activist de mediu care filmau un documentar despre tăierile ilegale de păduri, bătuţi crunt de 20 de persoane

Femeia ucisă fusese recent operată la cap

Femeia trecuse de curând printr-o operație complicată la cap, spun surse din anchetă, iar căzătura i-a fost fatală.

Medicii de pe ambulanță n-au mai putut să facă nimic pentru viața ei. Între timp- el o luase la fugă. A urcat în mașină și a demarat în trombă- sperând poate că va scăpa. Însă nu a ajuns prea departe. Conducea haotic- iar un echipaj de poliție l-a oprit în Comarnic. Între timp- oamenii speriați din hotel sunaseră la 112.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat!”, a declarat prin telefon Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.  

Turiștii care s-au cazat în pensiune au văzut-o pe femeie cu câteva minute înainte să moară. Spun că părea relaxată și plină de viață.

”Dânsa mâncase mai devreme acolo și era voioasă, urca treptele voioasă. După cinci minute după ce am urcat în cameră și am coborât să ne întoarcem la mașină am găsit-o pe femeie întinsă jos. Am înțeles că dânsa a vrut să se urce în mașină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut, s-a lovit la cap și a plecat. Ai venit într-o stațiune ca să ce? Să omori pe cineva?”, au declarat turiștii.

Indiferent ce discuții ar fi avut sau ce s-ar fi întâmplat nu trebuia să ajungă chiar aici. A ajuns chiar în stradă să omoare. ”, mai spun aceștia.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Citeste si: Două familii din Argeș s-au bătut în stradă cu lopețile, în toiul nopții

Criminalul se află în libertate

Presupusul criminal a fost reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte și dus la audieri. Doar că astăzi- procurorul de caz a decis să-l lase în libertate pe motiv că femeia era cunoscută cu antecedente medicale cronice și vrea să vadă rezultatele de la medicină legală. N-a contat nici că bărbatul a fost prins băut bine la volan în decizia luată.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si